За нас

Pro Building Constructions

Екип от експерти

Работим с доказани експерти за всяка наша дейност.

Директни продажби

Продаваме имотите си директно. Без посредници и излишни разходи.

Най-доброто разпределение

Оптимални варианти спрямо вашите нужди.

Широка гама от услуги

Услуги свързани с всички процеси в реализацията на вашите мечти - строителство, продажби, наеми, обзавеждане, поддръжка.

Юридическа помощ

Може да разчитате на нас за юридическа изправност при оформянето на документацията и при изпълнението на процесите.

Предоставяме най-добрите имоти. Всичко, което можеш да пожелаеш.

Pro Building Constructions е основан през 2007 година. Идея и мисия на бранда е предоставянето на най-добрите имоти и услуги, свързани с недвижимите имоти, от които крайният клиент би се нуждал.

Дигиталната ера е времето на разнообразието и изобилието от възможности, а ние от Pro Building Constructions се стремим да сме в крак с времето и неговите тенденции. Стремим се и към лидерското място в сферата на недвижимите имоти в България. Дейността на компанията се състои в предлагане и изпълнение на проекти и услуги, свързани с недвижимо имущество – проектиране, строителство, концептуално дизайнерско интериорно проектиране,  допълнителни SPA съоражения и екстри. Всички предложения на нашия бранд са в категория „лукс“.

Богатите екстериорни и интериорни вариации предлагат възможности за имплементиране на даровете на природата в концепциите на дизайнерите, разширяват кръгозора ни и ни провокират да експериментираме с материали от стъкло, дърво, мрамор, алуминий и много други, като ги съчетаваме в нестандартни комбинации спрямо концепцията на проекта – най-вече в Модерен и Традицонен стил с подчертан минималистичен характер,  Арт-Деко или Средиземноморски стил – типичен за крайморските ни ваканционни обекти. Еко стилът, който се наложи като тренд през последните години и чийто основен принцип са конструкциите в унисон с природата, е типичен за един от най-големите ни SPA комплекси. Впечатляващият екстериор и комфортът в интериора са отличителен белег на нашия бранд.  Съвременното изкуство също присъства в много от нашите идеи и в проектните им реализации – селектираме фотографии и картини сред колекциите на истински артисти.

В портфолиото на Pro Building Constructions са включени проектиране, строителство, дизайн, обзавеждане и продажба на недвижими, и ваканционни имоти.  Компанията строи офис сгради за бизнеса и отдава под наем офис помещения. Спортни центрове – фитнеси с всички необходими спортни съоражения и оборудване. Хотели и ресторанти.  Промишлени предприятия и складове. Продажба на поземлени имоти.

Pro Building Constructions предоставя най-добрите имоти. Всичко, което нашият клиент може да пожелае.

Изграждаме качество
Pro Building Constructions

Нашите Партньори

Реномирани и утвърдени в бизнеа сътрудници