Щом се отнася до цветове, сме сигурни, че и вие сте влюбени в цветната палитра на изобилието от цветове, както нас. По тази причина решихме да обърнем внимание на абсолютния тренд в индустрията за 2022 година, разбира се, диктуван от безспорния лидер Pantone.

  Още през януари 2022 г. от Института за технология на цветовете – Pantone, обявиха звездата на цветове през тази година и това е лилавият цвят. Традиционно той получава име и то е „Very Peri” . Нека 2022 година ни е „много лилава“, каквото е и посланието на бранда Pantone. Енергийният заряд и излъчването на лилавия цвят е хармония, баланс, спокойствие.

 В отговор на диверсията на цветовете в различните материи и материали в Интериорния дизайн до плътността на цвета в дигитаглното пространство, Pantone са разработили нов цвят, чиято концепция се отнася до лилавото и неговите отенъци, но не само – тук става въпрос за градиенти, както и за обхващане на един по-широк спектър от цветове, в които присъства магентата, особено, когато става въпрос за Интериорен дизайн. Very Peri може да отговори и на най-капризните вкусове – типично за индустрията, особено що се отнася до Мода.

  Цветът е символ на креативността и е с предназначение да носи усещане на жизненост и енергичност.

  Истински празник за сетивата ще е целогодишната изложба в Artechouse във Вашингтон. Съвместно с Pantone, те са приготвили дигитална изложба за “Very peri”.

Very Peri – забалявайте се с жизнеността на този красив цвят!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.